Broager.dk

Nu er det damernes tur – i hallen

De nuværende baderum

Af Kristian Pallesen

Nu kom økonomien på plads.  Med tilskud fra Sønderborg Kommune og Fabrikant Mads Clausen Fond (FMC) har hallen formået at fået samlet de fornødne midler til at få gang i næste etape af renoveringen af Broager-Hallens omklædningsrum.

Sidst sommer fik herreomklædningen den helt store omgang, og i år bliver det så damernes tur.

-Egentlig var det mening ved sidste renoveringsomgang, at der skulle laves et herre og et dame omklædningsrum, men bygningen ville det anderledes, forklarer hallens formand Ulrik Franke Andersen. væggen imellem de to herre omklædningsrum var i så dårlig stand, at den skulle rives ned.

– Da de sidste tilsagn om penge til renoveringen kun lige er kommet på plads, så vil renovering ikke kunne nås i sommerferien, men starter op umiddelbart derefter. Derfor vil der være en periode i august/september hvor der kun vil være to omklædningsrum tilgængelige. Det ene af herreomklædningsrummene vil derfor midlertidigt blive inddraget som dameomklædning, forklarer Ulrik Franke Andersen.

Damerne vil her kunne få en fornemmelse for, hvad de har at glæde sig til, da deres omklædningsrum vil følge samme design. Dog med tilpasninger.

-Vi beklager, at der igen vil være en periode med larm og støv, men vi håber at slutresultatet vil kunne opveje dette, siger hallens formand.

En stærk appel

I Broager-Hallen arbejder vi (bestyrelse og personale) hårdt på at forbedre vilkårene for vores brugere.  Vær med til at støtte hallen og meld jeres husstand ind i Hallens venner. https://www.broagerhallen.dk/hallens-venner

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing