Broager.dk

Pigespejderne fra Broager til Schweiz

For fire spejdergrupper i de blå spejderes Dybbøl Division, nemlig Broager Pigespejder, Ulkebølspejderne, Høruphav spejderne og Sønderborg Spejderne står sommerferien for døren.
På fredag rejser de på en otte dages tur til Verdensspejdercenteret Kandersteg i Schweiz. De 30 deltagere her fra egnen er spejdere og ledere i alderen fra 9 år til 58 år.
Vel ankommet på Kandersteg Spejdercenter venter der en uge fyldt med lejrliv, vandringer op i bjergene, Gletsjer Hike, møde den schweiziske kultur og se den flotte natur i området, besøg i Bern, Riverrafting og mange andre sjove og spændende aktiviteter i og omkring centeret, fortæller gruppeleder Tina Ensted, Broager.

Kandersteg Spejdercenter er fyldt med andre spejdere fra hele verden, så der er rig mulighed for at finde en ny international spejderkammerat samt få mødt og lære andre kulturer at kende.

I år er der det specielle, at Verdensspejdercenteret i Kandersteg kan fejre deres 100-års jubilæum, og det glæder vi os til at være en del af og håber at det vil give spejderne en masse gode oplevelser.

Efter 8 dage, fyldt med oplevelser, drager spejderne lørdag den 1. juli igen mod Danmark, hvor de forventer at ankomme søndag morgen.

Indtjeningen til turen har grupperne hver især selv stået for, der er bl.a. indsamlet en masse juletræer samt blevet solgt forskellige slags lodsedler. Derudover har vi søgt forskellige fonde og har bl.a. været heldige at få et tilskud fra Fabrikant Mads Clausen Fonden samt 4 nye letsvægtstelte fra Broager Sparekasse som vi glæder os til at tage i brug.

Spejderne er allerede nu spændte og glæder sig til en forhåbentlig dejlig uge i selskab med deres spejderkammerater.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing