Broager.dk

Nu renoverer vandværket i bymidten

Mens kloakarbejdet kræver dybe udgravninger, bliver vandværkets ledninger boret frem under asfalten. (arkivfoto)

I dag mandag (8. januar) genoptages arbejdet med kloakseparering i Vestergade i Broager, som på ny bliver afspærret.

I denne uge indleder Broager Vand samtidig næste etape med at renovere ledningsnettet i midtbyen, så nye rør er på plads, før Sonfor i efteråret ventes at blive færdig i Vestergade og fortsætter kloakarbejdet i Storegade.

-Vandværkets ledninger er så tærede, at vi ikke kan pille ved dem, uden at de går i stykker, så der er brug for at bore nye hovedledninger i gaderne, som i denne omgang omfatter Storegade, Peter Nissens Gang, Stien, Allégade, Parkvej og Møllegade 1-12 oplyser Claus Nederby-Hansen, Broager vandværk.

Arbejdet vil blive lavet som styret underboring af hovedledningerne og med normal frigravning ved hvert stik til husene, hvis ejere er orienteret om, at vandværkets bestyrelse som udgangspunkt har besluttet, at der bliver etableret målerbrønd lige inden for skel med nye Kamstrup IQ 2200 målere.

-Vi arbejder kun i den ene side af vejen og graver kun op de steder, hvor vi skal krydse fjernvarmen, så vi forsøger at genere trafikken og omgivelserne mindst muligt. Arbejdet går som nævnt i gang i denne uge og vil blive udført af brdr. Nørulf https://www.norulf.dk/

Personalet fra Broager Vandværk vil være behjælpelig med at svare på spørgsmål hvis der skulle være nogen undervejs.

Forbrugerne opfordres til at få tilmeldt sig SMS service på

https://sms-service.dk/broager-fjernvarme.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing