Broager.dk

Oldtimerløbet melder snart udsolgt

Lions Broager-Gråsten uddeler 50.000 kr. og opfordrer frivillige til at melde sig.

Interessen for at deltage i årets Oldtimerløb i Gråsten lørdag den 25. maj er så stor, at løbsarrangøren nu gør klar til snart at lukke for salget af startnumre.

– Vi har kun plads til yderligere 50 biler, så alt tyder på, at vi lukker for flere tilmeldinger af biler ca. en måned før løbet. Det er første gang i 32 år, at forhåndsinteressen har været så stor, oplyser formanden for Oldtimerløbet, Flemming Toft.

Uddeler 50.000 kroner

I den kommende uge annoncerer Oldtimerløbet efter forslag til, hvem der i år skal have del i Oldtimerprisen 2024. Lions Broager-Gråsten uddeler 50.000 kr. i én eller flere portioner, og blandt tidligere modtagere er Ældre Sagen i Broager, som fik tilskud til handicaptoilettet i det udvidede klubhus. Også BUI Fodbold har fået tilskud til at gøre noget ekstra for pigeholdet i fodbold.

Ansøgninger skal sendes til flemming@hyen senest den 16. maj.

Brug for frivillige

Med de rigtig mange tilmeldinger til årets Oldtimerløb bliver der også brug for rigtig mange frivillige, ca. 120. Man kan melde sig til at gøre en indsats i få timer eller hele dagen den 25. maj ved at skrive til Jan@bedstedolie.dk eller kontakte ham på telefon 28100578 – så får du tilsendt invitationen til at komme gratis til oldtimerløbet, ligesom du modtager armbånd som giver ret til diverse mad og drikke hele dagen incl. et aftenarrangement i direkte forlængelse af Oldtimerløbet kl. 17.30. Det fortæller præsidenten for Lions Broager-Gråsten, Kristian Pallesen, Broager.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing