Broager.dk

Sæsonstart på SUS Park

Lørdag eftermiddag bliver der sæsonstart på SUS Park. Indstil nu, har det været nødvendigt at spille på den gamle kampbane ud mod landevejen, da den nye bane ikke var åbnet endnu.

Det bliver med 2 kampe, da Serie 3 starter ud mod Løjt IF klokken 1300 efterfulgt af Jyllandsserie holdet klokken 1515, der møder Aabenraa BK i et lokalopgør,

Serie 3 skal forsøge at få de første point i denne sæson. Det er nødvendigt med point mod den nærmeste konkurrent i bunden af puljen. For uden point vil de blive efterladt i en situation, hvor de så vil have 4 point op til den nærmeste.

Jyllandsseriholdet skal forsøge at holde den flotte stime, hvor holdet ikke har tabt hjemme på SUS Park siden oktober 2021. Ved en sejr vil de overhale Aabenra BK i tabellen, da de pt. har 3 point flere end BUI.

Skuren har åbent hele eftermiddagen.

Så kig forbi SUS Park i morgen eftermiddag og støt drengene på deres vej mod flere point.

Vejret ser ud til at blive godt for midt i april. Tørt vejr med temperaturer på 13-14 grader. Så afsted til fodbold i det grønne.

Serie 5 spiller søndag hjemme mod Bov IF klokken 1330. Her kan der nok forventes lidt mere modstand end i de sidste 2 kampe, hvor det nærmest har været skydetelt. Kampene blev vundet med henholdsvis 10*0 mod Ensted og 9-1 mod Gråsten. Ifølge træner Philip Thorngrimm var det endda i den lave ende og kunne godt have endt værre for modstanderne.

Så kig også forbi her og se drengene udfolde sig på grønsværen,

Vel mødt begge dage.

-jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing