Broager.dk

Søndagstur til Kær søndag formiddag

1.000 meter for 1.000 børn

Forberedelserne til årets Lions-dag 2024 er i fuld gang, så familier og naturelskere får en helt særlig oplevelse på Kær søndag kl. 10-12 ved at være med i arrangementet 1.000 meter for 1.000 børn.

I samarbejde med Center for Verdensmål er der udlagt en rute på 1,5 km med 10 poster undervejs, hvor man med sig selv eller i gruppe kan give et bud på et svar om Verdensmålene. Efter gåturen kan man købe en forfriskning og en grillpølse. Startgebyret er på 50 kr. – som ubeskåret tilfalder Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Julemærkehjemmets forstander Jesper Lildholdt, Julemærkehjemmet Fjordmark, holder åbningstale kl. 10. Deltagerne skal møde ved Løkkegaard, Løkkegårdsvej 3, Sønderborg, ved at følge Lions-skiltningen, oplyser Lions Broager-Gråsten.

Hvis du er forhindret

-Søndag byder på flere andre gode tilbud, hvorfor en del vil være forhindret i at være med. Derfor har vi gjort det muligt for fraværende og andre alligevel at støtte julemærkehjemmet – ved at indbetale f.eks. 50 kr. via MobilePay. Nummeret er 75568, oplyser Lisbeth Andreasen, Lions Als.

Det er første gang i nyere tid, at de fire Lions-klubber i Sønderborg er gået i samarbejde om at skaffe midler til et velgørende lokalt arbejde – denne gang til gavn for børn og unge.

For yderligere oplysninger: Kristian Pallesen, præsident for Lions Broager-Gråsten.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing