Broager.dk

Spejderhytte i Broager er til salg eller udleje

Spejderhytten Wigwam på Tværvej er til salg.

Pigespejderne i Broager har ikke længere den opbakning, som er nødvendig for at drive en god spejder-gruppe i byen. Derfor har ledelsen med tungt hjerte besluttet at sætte spejderhytten på adressen Tværvej 16 til salg eller udleje.

I første omgang opfordres ungdomsforeninger på Broagerland til at henvende sig, hvis de kan se foreningens aktiviteter samlet i huset.

– Grunden er købt af pigespejderne og bygget af pigespejderne for 15-20 år siden. Så det er som en spejderhytte. Parkeringspladsen er på kirkegrund. Så den er lejet ved kirken, fortæller spejderleder Tina Ensted.

Spejderne håber med denne offentlige omtale, at nogen vil henvende sig. Og så går man i dialog med evt. interesserede om vilkår og pris. Ifølge en tinglysning har spejderne pligt til netop at spørge andre ungdomsforeninger om en overtagelse.

Hvis din forening kunne være interesseret i at købe eller leje hytten, så henvend jer til gruppeleder Tina Ensted (mobil: 61 38 99 12 eller mail: info@broagerpigespejder.dk)

Hytten består af et større fællesrum, to mindre rum, gang, entre, køkken og toilet. Derudover er der et større depot/værksted samt en bålhytte på grunden. Der er pt. en parkeringsplads i forbindelse med hytten. Hyttens samlede areal er på 167m2.

Vil fortsætte spejder-arbejdet

Både spejdere og ledere håber, at det vil lykkes at sælge eller udleje hytten, for når det er på plads, kan en allerede forberedt sammenlægning med Ulkebøl gruppe komme endeligt på plads.

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing