Broager.dk

U15 drenge spiller mandag aften

U15 drenge møder i aften Røbs hjemme på SUS Park. Røbs er en sammenslutning af Ravsted, Østerhøjst, Bykderup og SC Saxburg.

Inden dagens kamp er BUI nr. 2 efter Nordals, der har et point flere men også en kamp mere og 1 point foran nr. 3 Røbs der ligeledes har spillet en kamp flere.

U15 har startet sæsonen flot. De har vundet alle 3 kampe i den nuværende sæson med en imponerende målscore. 8-1 hjemme over Haderslev FK, 1-7 ude mod Løjt IF og 1-6 ude mod Holbøl IF. Dog tæller kampen mod Holbøl ikke, da holdet har trukket sig, men det gør jo ikke sejren mindre imponerende.

Holdet har i den grad fortsat deres udvikling efter deres tur til Bording Cup i ferien og arbejder hårdt for oprykning til liga 4. Rundt om holdet er det sociale også styrket og som eksempel kan nævnes, at da holdet i sidste kamp vandt, var Mikkel ude og se kampen. Mikkel var den spiller, der blev skadet i Bording Cup og fik en knæskade, der holder ham ude indtil januar. Men holdkammeraterne skulle alligevel have ham med i sejrssangen, for han er stadig en del af holdet, selvom han står uforskyldt på sidelinien i denne sæson.

Drengene ville glæde sig, hvis der dukkede nogle op og ser kampen i aften. Den fløjtes igang klokken 1800. Vel mødt.

jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing