Broager.dk

”Vi mangler tovholdere! Og frivillige!

“Mit ønske for jer er, at I må få let ved at få tilsagn om tovholdere og frivillige.

Disse ord blev Lars Lundsgaard Sørensens definitivt sidste på generalforsamlingen i BUI Motion. Baggrunden er nok så alvorlig – for Gendarmløbet den 10. september.

Vi har en udfordring: Vi mangler tovholdere! Og frivillige! – lød det i bestyrelsens beretning, hvorfra vi bringer dette uddrag:

Bestyrelsen vil rigtig gerne fortsætte den gode tradition med afholdelse af Gendarmløbet. Dels mener vi, at det giver en masse mennesker en god oplevelse, dels genererer løbet jo det overskud, som vi bruger til aktiviteter for alle klubmedlemmerne.

Dels skal vi bruge frivillige på selve dagen – både ude på ruterne og i området omkring hallen. Det lykkes som regel i sidste øjeblik at få frivillige nok, men en bøn herfra skal lyde: Meld jeg til, så snart vi efterlyser frivillige.

Det giver så meget ro på planlægningen, hvis vi ved, at der er hjælpere nok. Meld til, selv om du hjalp sidste år – vi ved jo ikke, om du også kan i år.

Tovholdere skal yde lidt mere end på selve dagen. Vi mangler lige nu to tovholdere: En til at stå for plads og hal, og en til at tage sig af sponsorerne. Hvis du vil påtage dig opgaven, vil du blive hjulpet godt i gang, så du kommer ikke til at stå alene. Vi holder også et par tovholdermøder undervejs, hvor forskellige spørgsmål kan afklares.

HUSK: Uden tovholdere intet Gendarmløb!

Borgere i Broager, som vil give en hjælpende hånd, er meget velkommen til at kontakte et af bestyrelsens medlemmer, som ses HER. (De nyvalgte er endnu ikke med i oversigten).

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing