Broager.dk

Boisen Motorsport – Mekanikken drillede

Kim Boisen og Dan Johannsen holder på en sidevej, efter BMW løb tør for strøm.

Ved natpause lørdag aften ved Rally Vestsjælland, hvor der blev kørt 66 km hastighedsprøver, lå Kim Boisen og Dan Johannsen fra Broager på en 10 plads generelt og førte klassen med lidt over et minut..

Selv om at vi lavede en rigtig dårlig start og igen kiksede et gearskifte på første prøve søndag morgen, var vi alligevel 14 sekunder hurtigere end nærmeste konkurrent i klassen. Pludselig ud af det blå, på vej til næste prøve døde bilen pludselig, og selv om vi prøvede at rode med alt mulig var det umulig at få liv i den igen.

Da vores mekanikere ankom, kunne vi konstatere, at generatoren ikke ladede mere og der derfor ikke var mere strøm på bilen, forklarer Dan Johannsen i en pressemeddelelse.

BMW`en blev slæbt ind på servicepladsen hvor vi skiftede generatoren og så kunne den køre igen, men på grund af reglerne i rally må man ikke komme over 15 min. For sent til næste tidskontrol, så er man ude.

Inden DM 1 i Tyskland satte vi en ny renoveret generator på. Da det er en gammel bil kan man ikke mere købe en ny generator mere, så det bedste man kan få er en renoveret.  Det viste sig ved efterfølgende undersøgelse, at en reparation inde i generatoren er brudt op igen.

”Sidste gang jeg er udgået, var til DM finalen i 2018, hvor jeg ramte en kantafmærkning så hjulophænget knækkede. Så det var enten kørerens eller konstruktøren skyld (Som begge er Kim), men denne gang ved jeg ikke, hvad vi kunne have gjort anderledes. Og så køre en fuld funktionsdygtig bil i traileren er virkelig frustrerende, samt mega trævls..” fortæller en lidt frustreret Kim Boisen.

”Selv om at Kim stadig bremser alt for tideligt er farten ved at være der, og vi er da også nået dertil hvor vi er helt ude på kanten af og til.. Kim bøvler stadig med H skiftet, og må krumme tæer nogen gange når det sker.. men det bliver da bedre.

 

Vi har lidt understyring i de langsomme sving, så det må sammen med generatoren være hjemme opgave inden næste afdeling. Fortæller en optimistisk Dan Johannsen

Skal have en sejr med hjem lørdag

Kim Boisen og Dan Johannsen kører 3. afdeling af det danske rallymesterskab i kommende weekend. Rallyet køres på Ålborg lufthavn, samt på Ålborg kasserne lørdag den 24. juni

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing