Broager.dk

BUI forbliver i Jyllandsserien

Opdateret lørdag klokken 19 med blandt andet målscorere og kommentar

Så er spændingen om pladsen i Jyllandsserie 2 i næste sæson afsluttet.

BUI forbliver i Jyllandsserie 2 efter en sejr på 5-0 over lokalrivalerne fra Sønderborg Fremad.

BUI kommer foran efter 7 minutter ved Ali Bajoumi og først efter pausen kommer det næste mål.

Her er det “Iver” (Nicolai Bach Iversen), der gør det til 2-0 efter 1 time. Nelson King Masuku gør det efter 79 minutter til 3-0 og i løbet af yderligere 4 minutter netter BUI yderligere 2 gange, nemlig efter 80 minutter ved Hassan Bajoumi og efter 83 minutter igen ved Nelson King Masuku.

Det var en god og intens kamp, hvor der var i omegnen af 500 mennesker, der ville opleve kampen. Et fremmøde, som begge trænere var imponeret af, men det var jo også lokalopgør.

Resultatet var måske lige i overkanten ifølge træner Michael Popp fra Sønderborg Fremad, da de havde 2 skud på træværket. Men på den anden side, var det nødvendigt at satse fremadrettet da de kom bagud 2-0 for at få reduceret og eventuelt udlignet. For som han sagde til FB siden “Serie bold i Sønderborg Kommune” var størrelsen af nederlaget for ham ligegyldigt.

Cheftræner Rene Østerlid udtaler til samme medie, at BUI’s fordel var, at de mange unge spillere kunne blive ved med at løbe og det virkede, som de ældre hos modstanderen var ved at løbe tør i den sidste del af kampen. Han var tilfreds med resultatet og er allerede ved at kigge på næste sæson, hvor der sker en større udskiftning af spillere, da den sædvanlige tendens gør sig gældende, nemlig at de unge spillere flytter væk for enten at studere eller arbejde andetsteds.

Tillykke til drengene fra BUI med forbliven. Det bliver spændende at følge holdet i næste sæson.