Broager.dk

Referat fra slaget om Jyllandsseriepladsen

Følgende modtaget fra Lars Styrmand Karlsen fra Facebooksiden “Serie Bold i Sønderborg Kommune”

Broager bliver i Jyllandsserien efter 5-0 sejr over Sønderborg Fremad.

Kampen på Sønderborg stadion blev overværet af omkring 500 tilskuere som skabte en flot ramme om den vigtigste kamp i Sønderborg området i den her sæson. Oprindeligt var det planlagt at kampen skulle spilles i Broager, men René Østerlid som er træner i Broager UI, siger, at hjemmebanen i Broager er for dårlig, det er trist at de afgiver hjemmebanefordelen på SUS Park, men det var det bedste for alle at en så vigtig kamp blev afviklet på et ordentligt underlag inde på kustgræsbanen.

Kampen starter stille og roligt, men da der er spillet 7 minutter gør Ali Bajumi det til 1-0 og midt i halvlegen har Sønderborg Fremad et forsøg, som dog rammer stolpen og går ud, og Broager har en mand til afkøling i 10 minutter, hvor Fremad har nok et forsøg på stolpen, lige inden pause teen.

Efter pausen sætter Fremad sig på spillet i begyndelsen, men her sætter Broager en scoring ind til 2-0 efter 60 minutter, af Nicolai Iversen. Umiddelbart efter har Sønderborg Fremad en stor chance som normalt går ind, men her leverede Broagers målmand en super redning, til stor ærgrelse for et satsende Sønderborg Fremad hold. For det virkede som om at ind ville bolden bare ikke.

Fremad var var bagud med 0-2, og så skulle de satse det hele, for at få reduceringen og eventuelt udligningen, så det gav plads bagude, og da Nelson Masuku gjorde det til 3-0, gik gassen af Sønderborg Fremad, og med yderligere scoringer satte Broager UI det hele på plads.

Cheftræner Michael Popp Petersen fra Sønderborg Fremad, siger til seriebold. At han mener at det er et misvisende resultat for kampen med to forsøg på stolperne og med et par kendelser som ikke helt var med FREMAD. Men når det så er sagt, så byder FREMAD Broager op til dans, med en meget lige første halvleg og at det går i opløsning, er sådan set lige meget, som ikke betyder noget for ham. Han er glad for alle de som kom og så kampen, takker de mange tilskuere for den fantastiske kulisse. Han siger til serie bold, at klubbens målsætning er opnået ved at holde sig oppe i serie 1, og så ydermere som tophold.

Rene´ Østerlid siger til seriebold at han er meget glad for de 5-0, og man ser i dag at de ting, som de har øvet tirsdag og torsdag, så som kombinationer og andre ting viser sig. Han mener dog stadig at de havde en god kontrol over kampen, men dog, så er det jo klart at nerverne sidder uden på tøjet, hvilket er ganske naturligt Han er meget bevidst om at de to forsøg på stolperne kunne have givet en anden kamp. Han synes at de unge spillere som spiller i Jyllandsserien over for de lidt ældre spillere som spiller i serie 1, kan man se forskellen på, både i tempo og opfattelse. Så efter dagens kamp er det således at Broager er i Jyllandsserien, hvor de skal op mod EGEN UI og Bramming og Sønderborg Fremad spiller i serie 1, hvor de blandt andre skal møde Aabenraa og Ribe.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing