Broager.dk

Byrådsmedlem flytter – men hvor hen?

Af Kristian Pallesen

‘Normalt skriver vi ikke om hushandler. Men den seneste i Broager, som er faldet på plads i dag, rejser spørgsmålet om Venstres byrådsmedlem flytter fra sin vælgerbase i Broager.

Kirsten og Erik Krogh har nemlig solgt deres store parcelhus på Sletmarken 10. Køberne – et yngre par fra Sønderborg – overtager huset den 1.august.

Så spørgsmålet er, hvor Venstres byrådsmedlem flytter hen. Ud af byen? Væk fra Broager?

Han har som formand for boliggruppen nedsat af Broager Udviklingsforum tidligere sagt, at det næsten er umuligt for ældre at finde en passende mindre bolig, når de sælger deres store huse.

-Vi har været i Jem & Fix for at købe et villatelt, siger Erik Krogh spøgefuldt.

-Nej. Vi ved ikke, hvor vi skal bo, men vi søger i Broager og håber bestemt, at vi kan blive boende i byen. Vi vil gerne have færre pligter og en have i en mindre udgave end den nuværende have på 8.000 kvm. Haven bliver mere og mere en pligt, og som jeg er opdraget, må det godt se ordentlig ud.

Men vores næste projekt er vanskelig, erkender Erik Krogh. – Vi skal ud med den store lup for at finde den boligstørrelse, som er en mangelvare i Broager, siger Erik Krogh og afviser, at ægteparret har et ønske om at flytte fra byen.

Plan A er et mindre hus i Broager. Plan B kan være via Egernsund til Gråsten. Men plan A og postnummer 6310 har absolut førsteprioritet og kan blive forlænget med, at vi lejer en bolig i en periode, måske et sommerhus. Men lad os nu se. Vi skal jo først være ude til 1. august, siger byrådsmedlemmet fortrøstningsfuldt.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing