Broager.dk

Grundlovsmøde i byparken i Broager

et opslag på SuperBrugsens opslagstavle har EU-kandidaten Christel Schaldemose som taler i byparken i Broager onsdag den 5. juni, hvor Socialdemokratiet inviterer til åbent Grundlovsarrangement i kl. 15-17.

-Mn hun har meldt forfald, og derfor kommer i stedet borgmester Erik Lauritzen, oplyser Dan Martensen, som er næstformand i Socialdemokratiet i Sønderborg-kredsen. Han fortæller, at det er første gang, at et grundlovsmøde af den kaliber afvikles i Broager bypark.

Udover borgmester Erik Lauritzen taler også fhv. formand for Folketinget Henrik Dam Kristensen, og Benny Engelbrecht byder sammen med pianisten Steffen Grarup op til fællessang. Der er mulighed for at købe øl/ vand og pølser.

Så om man har lyst til at lytte til vigtigheden af grundloven – ikke mindst i en tid med krig og ufred i Europa. Eller har du bare lyst til at hygge nogle timer i godt selskab, få lidt godt til ganen, fællessang og taler? Uanset hvad, så er alle – uanset partitilhørsforhold – velkomne i Broager Bypark den 5. juni kl. 15-17.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing