Broager.dk

U15 medaljer og oplevelser

Inden skolen igen kaldte, havde BUI’s U15 fodboldhold en aftale i Bording. Hele den første weekend i august stod i fodboldens tegn. Holdet skulle deltage i

Xl Brejnholt Bording Cup 2023. Her var der både bold, det sociale og gerne gode resultater på dagsordenen.

Fredag eftermiddag kørte holdet mod Bording, hvor holdet var blevet indplaceret  i pulje 2 og skulle møde 4 andre modstandere i indledende pulje.

Allerede klokken 2015 skulle holdet spille den første kamp.  Her var holdet skarpe og vandt 7-2 mod Hørve IF.

Efter kampen gik turen til Bording Skole, hvor holdet var indkvarteret. Efter et bad var der dømt hygge resten af aftenen. Dog var næste kamp allerede klokken 0800 lørdag morgen, så der skulle lades batterier, så de kunne lægge fundamentet til flere sejre til de blå/hvid stribede knejte.

Ingen syvsovere, for holdet var allerede klar til afgang klokken 0700, hvor turen gik til Bording Hallen for at få fyldt depoterne op til dagens udfordringer.

Da bolden kom i spil, var der ingen slinger i valsen og anden kamp blev vundet 3-0 over Gørvad.

Inden 3. kamp, bliver der råhygget under holdets sejl. Her var basen, hvor der var fælles møde tid til de enkelte kampe. Samtidig var der en træner eller holdleder til stede, så de var at finde, hvis det blev nødvendigt.

I 3. kamp møder holdet Tåsinge IF og her vinder de med 3-1. Men kampen ender skidt for Mikkel, der må udgå med en skade i knæet efter en tackling.

I 4. kamp som spilles klokken 17, bliver den helt store kanon fundet frem og holdet vinder 10-0 over Them.

Men al energien var ikke blevet brugt på banen. For lørdag aften bliver brugt i Disco plasko med pool, disko og masser af slik og sodavand. Så det var nogle glade men rætte drenge, der kom tilbage til skolen. Mon ikke Ole Lukøje indfandt sig hurtigt ?

Holdet vinder suverænt puljen og er klar til semifinale mod Bording søndag kl 11. Her spilles uafgjort 3-3 og den skal så afgøres på straffe.

Modstanderen har respekt for BUI målmanden, så han sætter sidste forsøg helt yderligt. Men så yderligt at den tager stolpen og springer væk. Men BUI målmanden var nu også helt derude og havde haft en god chance for at tage den.

Holdet vinder 8-7 og er i finalen. Alle sprudler og er mega glade.

I sekunderne efter kommer alle spillerne løbende ned mod deres målmand. Han må kun have set en blå/hvid mur komme farende. Næsten som at se det på TV.

I de samme sekunder er træner Michael Kurth fanget på video og han ser helt vantro ud i ansigtet. Han bliver spurgt hvorfor drengene er så glade og svaret er kort “Vi skal i finalen”.

Finalen spilles igen mod Tåsinge, som de mødte i indledende pulje. Men denne gang tager øboerne sejren og vinder 2-3.

Ifølge holdleder Merethe Kurth har drengene haft det mega hyggeligt, de har grinet, hygget, fjollet og haft en fantastisk tur hvor fællesskab er nøgleordet.

Holdet vil gerne takke Bui Rock, Psvagt og event samt fysioterapi med fokus for deres sponsorat, så holdet kunne komme afsted.

Efter deres flotte resultat til Bording Cup er hverdagen vendt tilbage med træning og turneringskampe. Her fortsætter holdet med de gode resultater. Første kamp i turneringen bliver vundet med 8-1 over Haderslev FK og efterfølgende gik det ud over Holbøl der hjemme taber med 1-6 til BUI. Så BUI ligger nummer 1

Inden den næste turneringskamp bliver det også helt internationalt, da holdet planlægger at spille en træningskamp den 26. august mod FC Weisharde fra Handewitt, der som bekendt ligger ved Flensburg.

Næste turneringskamp er den 31. august hjemme mod nummer 2 i puljen Røbs som er en sammenslutning af af foreningerne i Ravsted, Øster Høst og Bylderup/Saksborg.

Kig forbi på Idrætscenteret og oplev nogle glade unge mennesker, der elsker at spille bold.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing